Surse de alimentare module LED

 

Industria de iluminat şi de alimentare cu energie este condusă de o creştere a cererii pentru soluţii mai mici, mai estetice, mai sigure şi mai fiabile. reglementările de mediu, din ce în ce mai riguroase, alimentează o miscare ireversibilă spre găsirea unor soluţii mai eficiente de iluminat. Sursele de alimentare electronice sunt singurul răspuns.

Furnizorul nostru, compania americană Lightech, este în fruntea acestei cerinţe de dezvoltare în electronică, oferind o serie de soluţii, cum ar fi: dimensiune redusă a produselor, cele mai inovatoare şi mai bune forme de protecţie, o mai mare eficienţă şi reducere a energiei termice. Gama de produse Lightech include cea mai largă gamă de transformatoare electronice disponibile în prezent pe piaţă, convertizoare universale de tensiune de intrare pentru LED-uri şi o mare gamă de balasturi compacte HID.

Lightech oferă clienţilor săi nu numai produse de o calitate remarcabilă, dar şi cunoştinţe şi servicii de consultanţă cu privire la toate aspectele legate de sistemele de iluminat de joasă tensiune. Know-how-ul Lightech a devenit deja parte integrantă în procesul de dezvoltare de noi sisteme de iluminat produsele companiei americane fiind adoptate de unele dintre cele mai mari şi prestigioase firme. Lightech este deja recunoscut ca fiind lider companiilor de transformatoare electronice  în America de Nord şi una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere în domeniul său în Europa.

  Detalii tehnice sursă de alimentare LED 10W 350mA (doar limba engleză)

  Detalii tehnice sursă de alimentare LED 36W 700mA (doar limba engleză)